Nordic Walking - Ria Lindeman
meer bewegen - je gezonder voelen - elkaar ontmoeten - van de natuur genieten
2007 Laarbeeker - Opstart RecreaFit
2012 Jaarkalender Laarbeek
2012 Laarbeeker 5-jarig bestaan
2017 Bedankje 10 jarig bestaan
Samenwerking Joke Kemps fysiotherapie
Samenwerking ver. Zorg om het Dorp Mariahout
Sponsoring en samenwerkging met natuurorganisaties

2012 Laarbeeker 5-jarig bestaan

Artikel Laarbeeker april 2012
 

Vijf jaar Nordic Walking door Laarbeekse natuurgebieden met RecreaFit
Maandag 2 april 2012 vond op de Grotelsche Heide de jubileumtocht plaats, voor alle Nordic Walkers die actief zijn bij RecreaFit van Ria Lindeman.
Wat 5 jaar geleden als een hype begon, blijkt nu toch een blijvertje. Deelnemers, uit alle kernen van Laarbeek, lopen nu al 4 tot 5 jaar elke week mee, door een van de natuurgebieden rondom Laarbeek.

RecreaFit
Bij “RecreaFit, sportieve recreatie Laarbeek”, streeft Ria Lindeman er naar, dat deelnemers zich lichamelijk en geestelijk gezond blijven en gaan voelen. Met als leidraad: “Meer bewegen, Je gezonder voelen, Elkaar ontmoeten, Van de natuur genieten” is dat aardig gelukt, gezien de trouwe opkomst van de deelnemers. Na afloop van de tochten blijft iedereen dan ook gezellig koffie/thee drinken en napraten op de parkeerplaats bij het natuurgebied.
Veel lopers hebben, mede met hulp van de Nordic Walking-stokken, een manier van sporten gevonden die als prettig wordt ervaren. Door te letten op een goede lichaamshouding zijn bij diverse Nordic Walkers rug- en ademhalingsklachten sterk afgenomen. Ook de conditie is weer op een hoger plan getild. Dit mede dankzij de professionele begeleiding en de techniek die wekelijks geoefend wordt.
Nieuwe lopers zijn natuurlijk van harte welkom. Er wordt gelopen in diverse groepen die in  tijd en tempo van elkaar verschillen. Beginners en gevorderden kunnen zich aanmelden via telefoonnr. 0623993074.
Meer informatie is te vinden op: www.RecreaFit.nl


Sportieve Recreatie Laarbeek